Gejtsova zamisao budućnosti, dobroit ili jedan veliki srednji prst od toga?

***** NAPOMENA ZA SVE PRE ČITANJA! SVE OVDE JE ISTINA, NIŠTA NIJE LAŽ!!!!!!!!!!!

OVO DELITE, TREBA DA ZAGRME DRUŠTVENE MREŽE DA SE SAZNA SVE OVO!!! *****

Autor: Robert F. Kennedi, predsedavajući i Dafna Tachover, direktor, Stop 5G projekat, Dečija zdravstvena odbrana

Robert F. Kennedi, Jr. Napisao je prošle nedelje o listiću Malibu policajac Point Dume surfa oko 1.000 dolara za korišćenje okeana tokom karantene. Da li je ovo bila samo grozna presuda policiji na kojoj ćemo se smejati post-karantene? Ili da li neko drugi oseća da je ovo prvi talas usavršavanja i poslušnosti za nešto trajnije? Da li moćni državni i korporativni subjekti koriste trenutnu krizu za uklanjanje osnovnih prava i pojačavaju pritiske da promovišu vakcine i nadzor? Da li još neko oseti ugušujuću tamu tiranije koja se spušta na našu naciju? I na kraju, da li neko deli strah od toga da će Bill Gates – i njegov dugogodišnji saradnik Toni Fauci – nekako upravljati našim Hrabrim novim svetom?

 

 

 

 

 

 

 

 

Zamislite svijet u kojem vladi ne trebaju policajci da uhvate te lopove ili vam izdaju kaznu kada kršite socijalno distanciranje sa svojom devojkom/dečkom itd. Pretpostavimo da računari otkrivaju vaše putovanje plažom prateći vaše kretanje koristeći tok informacija sa vašeg mobilnog telefona, automobila, vašeg GPS-a, tehnologije prepoznavanja lica integrisane u nadzor u stvarnom vremenu od satelita, montiranih kamera i ugrađenih čipova. Tužioci ili roboti vezani za račune obaveštavaće vas o vašem kršenju tekstualnim tekstom, istovremeno povlačeći vašu kaznu u iznosu od 1.000 dolara u kripto valuti sa vašeg računa za plaćanje. Dobrodošli u Ameriku Billa Gatesa. Pravo je iza ugla.

5G strategija

Nedavno je Bill Gates najavio svoju finansijsku podršku za plan od milijardu dolara za pokrivanje Zemlje u satelitima za video nadzor. Kompanija, EarthNov, lansiraće 500 satelita kako bi uživo pratili skoro svaki „ugao“ Zemlje, pružajući trenutne video povratne informacije sa zakašnjenjem od samo jedne sekunde. Prema Vikipediji, kompanija očekuje da će njeni kupci uključiti „vlade i velika preduzeća“. 5G antene raspoređuju ogroman niz prizemnih 5G špijunskih antena. Kroz svoju Fondaciju Bill & Melinda Gates, Gates je kupio 5,3 miliona akcija Crovn Castle-a trenutno vredne milijardu dolara. Crovn Castle, drugi najveći tehnološki holding nakon Majkrosofta, posjeduje 5G infrastrukturu na svakom većem američkom tržištu. Radi i daje u zakup više od 40.000 ćelija kula, 65.000 malih ćelijskih čvorova koji su centralna infrastruktura za 5G i 75.000 ruta milja vlakna do svakog velikog američkog tržišta koje vam, umesto da odete do kuće, pruži siguran, brz, ožičeni internet, konfiskovana je za povezivanje kula sa 5G ćelija.

Pretraga podataka

Big Telecom, Big Data i Bill Gates bacaju Amerikance u zamku digitalne tiranije s milionskim TV oglasima koji se pretvaraju da njihova multi-trilijunska investicija od 5G govori o većim brzinama preuzimanja video igara i filmova. Ali 5G nema gotovo nikakve veze sa poboljšanjem vaših života; sve je u kontroli vašeg života, marketingu proizvoda i prikupljanju podataka za potrebe veštačke inteligencije. „Crno zlato“ 21. veka su podaci. 5G je infrastruktura za Gatesov „Internet stvari“ – svet u kojem su desetine milijardi „pametnih“ uređaja: mobilni telefoni, računari, automobili, otvarači garažnih vrata, Apple satovi, pelene za bebe, pa čak i naša živa tela – bežično povezani. kako bi se Big Data omogućio prikupljanju i prodaji naših ličnih podataka. Gates, Elon Musk, Amazon, Facebook i Telecom lansiraju vodeće brodove za novi Gold Rush, divnu flotu od 50 000 satelita i mrežu od 2 000 000 zemaljskih antena i kula sa ćelijama kako bi uklonili minske podatke s naših pametnih uređaja. Ova paukova mreža koja emituje mikrotalasnu energiju omogućiće Big Data / Big Telecom-u i Big Brother-u da zabilježe ono što se događa unutar i izvan svake osobe u svakom trenutku života. Gates će sakupljati, kontrolirati, sortirati, karakterizirati, analizirati i prodavati milione terabajta ličnih podataka sa pametnih uređaja – privatni zdravstveni podaci, medicinska evidencija, naše navike kupovine, naši biometrijski i bihevioralni odgovori na oglašavanje, sposobnost naše djece da uči, naša izrazi lica i razgovori koje su slušali Siri, Aleka i mikrofoni vašeg otvorenog mobilnog telefona. Njegova i druge korporacije koristiće ovu analitiku za razvoj veštačke inteligencije (AI) i pretvoriće vas u predvidljivu, lako upravljanu mašinu za trošenje. Sledeći put kada kupite „pametni“ uređaj, zapamtite da uređaj nije proizvod – jeste.

 

 

 

 

 

 

 

Država nadzora i transhumanizam

Korporacije će koristiti Gatesov sistem nadzora 5G za prodaju proizvoda i eskaliranje AI kapaciteta. Vlade će ga koristiti za prelazak globusa u totalitarnu singularnost despotičniju nego što je Orvell ikada zamislio. Titani Silicijumske doline kao što su Elon Musk, Peter Thiel i Google-ov glavni inženjer Rai Kurzveil dugo govore o „transhumanizmu“, procesu u kojem će čovečanstvo putem genetskog inženjeringa i hirurških implantata preći u deo čoveka. Bill Gates mnogo ulaže da ubrza ovu izmijenjenu stvarnost. Njegova ambicija da nas obeleži čipovima za ubrizgavanje subdermalnih vakcina čini se samo korakom prema sveobuhvatnom stanju nadzora.

Kontrolisanje reprodukcije

Gejt će čak kontrolisati vaše telo, vašu spavaću sobu, kabinet za lekove, pa čak i menstrualni i ovu

lacijski ciklus žena. Uložio je približno 18 miliona dolara u MicroCHIPS, kompaniju koja između ostalih uređaja zasnovanih na čipovima, razvija čipova za implantaciju za kontrolu reprodukcije sa bežičnim prekidačima za uključivanje/isključivanje i čipovima za isporuku lekova koji omogućavaju da jedan implantat skladišti i precizno isporuči stotine terapijskih doza tokom meseci ili godina. Pacijent će bežično upravljati implantatima kako bi im isporučili lekove. Međutim, poznavajući Gatesovu misionarsku revnost za kontrolu stanovništva, neki kupci mogu se zabrinuti da bi sistem mogao biti aktiviran i na daljinu.

Posedovanje pametnih gradova

Održavanje i analiza podataka prikupljenih pomoću 5G infrastrukture zahteva masovne računare smeštene u većim kompleksima za skladištenje podataka. Da bi zadržao kontrolu nad ovom infrastrukturom, Bill Gates gradi svoj „pametni grad“ u Arizoni. Prema KPNKS-TV-u, potrošio je 80 miliona dolara na parceli od 24.800 hektara u blizini Phoenika sa ciljem da se pretvori u „pametni grad“ u kojem je sve međusobno povezano putem bežične mreže, uključujući flote autonomnih vozila. 80.000 stanovnika grada kompanije Gejts uglavnom će skladištiti u centrima podataka. Da bi učvrstio svoju kontrolu nad onim što ljudi čuju, uče i misle, Gates je kupio akcije u Liberti Global-u, jednoj od najvećih međunarodnih televizijskih i internet kompanija, koja posluje u 30 zemalja i raste.

Kontrolisanje klime: Geoinžinjering

Gejtsovo očigledno uverenje da mu je Bog odredio da koristi tehnologiju za spasenje čovečanstva primereno je u jednom od njegovih najambicioznijih projekata. Gejts finansira naučnike iz Harvarda kako bi geoinžinjeringom blokirao sunce da bi preokrenulo globalno zagrevanje i klimatske promene. Taj projekat je šablon i za hirovitost, za licemerje i za rizik. Masivna ekspanzija bežične upotrebe i 5G bežična mreža – za koje je Gates glavni igrač – najvažniji su doprinos povećanoj potrošnji energije. Širenje bežičnog oblaka između 2012–2015. Bilo je ekvivalentno dodavanju 4,9 miliona automobila na puteve. Očekuje se da će 5G eksponencijalno povećati potrošnju energije do 170% do 2026. Predložiti upotrebu bežične „pametne“ mreže za borbu sa ugljeničnim otiskom geotehnologije je shema koja ima zeca – a ne rešenje za klimatske promene.

Bezgotovinsko društvo

Da bi uspostavio globalnu kontrolu, Gejts je proglasio rat gotovinom, a zaključavanjem COVID-19 pružila su vladama pogodan izgovor za pljačku gotovine kao zdravstvenu opasnost. Gejts i njegova fondacija prevazilaze globalni pomak od gotovinske ekonomije ka digitalnim transakcijama. Gates i Microsoft savršeno su pozicionirani da profitiraju od digitalnog sistema plaćanja. Kontrolom digitalnih transakcija (i uklanjanjem gotovine), Gates može kontrolirati i nadzirati sve komercijalno što rade zemlja i njeni građani. Zapadne finansijske institucije – Mastercard, PayPal, Visa, eBay i City – dugo su se zalagale za svet bez gotovine. Elektronsko bankarstvo omogućava bankama i finansijskim konzorcijumima da naplaćuju naknade za svaku transakciju. Digitalna ekonomija će omogućiti vladi da nadgleda i pomno kontroliše svaku transakciju, zamrzne digitalne račune i blokira „finansijske tokove“ da kazni neposlušnost. Radeći u javno-privatnom partnerstvu sa vladom, tehnološki milijarderi ne samo da će kontrolirati naciju, već će moći upravljati svetskom populacijom. Digitalizovana valuta je krajnji instrument društvene kontrole. Uostalom, u bezgotovinskom društvu opstanak je nemoguć bez pristupa digitalizovanom ekonomskom sistemu. Siromašni – bez bankovnih računa – pretrpiće se nesrazmerno.

Takođe, dodajemo da siromašno društvo zbog digitalne valute možda čak i skroz nestane, što je svakako njihov plan.

 

 

 

 

 

Trilionarni rat

Iako je zatvaranje kataklizma za svetsku ekonomiju, ona je prilika za Gejtsa. Kupovinom naše devalvirane imovine za jedan denar na dolar, Gatesovih 100 milijardi dolara moglo bi ga učiniti prvim trilijurom na svetu. Ali karantena je ujedno i prilika za proširenje njegove moći i dominacije. Pod Gatesovim vođstvom, Microsoft je postao poznat kao „Borg“ zbog apetita za potpunom tržišnom kontrolom. Sada, Gates nastoji da celo čovečanstvo stavi pod svoju čizmu. Njegovo obožavanje tehnologije i njegova megalomanija ugrožavaju naše slobode, našu demokratiju, našu biologiju, našu planetu, čovečanstvo i našu dušu. Mikrotalasno zračenje koje se koristi za bežični nadzor sveta nije biološki podnošljivo, posebno za decu u razvoju. Hiljade recenziranih, objavljenih studija obilno dokumentuju duboke, štetne, fizičke uticaje bežične tehnologije na ljude, životinje i biljke. Bolesti i degradacija životne sredine od bežične tehnologije su već rasprostranjeni. Velika telekom kontrola SAD-a i globalnih regulatornih agencija i medija i finansijska kontrola Gatesa od Svjetske zdravstvene organizacije omogućili su nekoliko milijardera da propagiraju laž o patentu da je bežična veza sigurna. Gatesovi tehnološki snovi nisu biološki održivi. Vavilonska kula će se srušiti, što će imati katastrofalan uticaj na manje ljude. Vreme je da demontirate Kulu pre nego što bude prekasno.

Nagradna saglasnost

Microsoft je patentirao zlu tehnologiju koja koristi implantirane senzore za nadgledanje telesnih i moždanih aktivnosti. Nagradit će složne ljude plaćanjem kripto-valute kada obavljaju dodijeljene aktivnosti. The Patent, VO | 2020 | 060606 je stekao slavu i nadimak „Svetski poredak 2020. 666.“ Microsoft opisuje ovaj uređaj kao „sistem kripto valuta“ i objašnjava da je „sposoban“ da koristi podatke o telesnim aktivnostima kako bi minirao bitcoin kao odgovor na poštovanje dodeljenih zadataka. Ljudi koji pristanu da instaliraju Microsoftove štetne bežične senzore, dobivaće periodične „dežurne“ instrukcije pametnih telefona da gledaju određenu reklamu, slušaju određenu pesmu, šetaju određenim prolazom prodavnice ili uzimaju određenu vakcinu. Ovaj čip će prikupljati podatke od ugrađenih senzora koji prate moždane talase, protok krvi i druge telesne reakcije. Sistem će prebaciti kriptovalute na račun subjekta po završetku dodeljenog zadatka. S druge strane, Microsoftov distopijski izum trebao bi biti dobrodošao izvor zarade za 40% Amerikanaca koji su ostali bez posla periodičnim karantinima COVID, Muskovim automatskim elektronskim automobilima, koji se takođe oslanjaju na 5G rollout, i umjetnom inteligencijom. , uključujući robote. Hoće li Gejts prodati podatke koje mi slobodno dajemo kompanijama koje će nam oduzeti posao?

Originalni tekst: https://childrenshealthdefense.org/news/the-brave-new-world-of-bill-gates-and-big-telecom/?fbclid=IwAR2EZdMmBp8SVqVMqgWMPpRsUmlXy9SdrUvZkFlPMs1PLHhhFjy_ejTOEM4

Izvor svih fotografija i teska: https://childrenshealthdefense.org/news/the-brave-new-world-of-bill-gates-and-big-telecom/?fbclid=IwAR2EZdMmBp8SVqVMqgWMPpRsUmlXy9SdrUvZkFlPMs1PLHhhFjy_ejTOEM4

Related posts

Leave a Comment